Test: Rayvolt Cruzer

Gatas tøffeste elsykkel!

Rayvolt blander nostalgisk design med ny og spennende teknologi.

RAYVOLT CRUZER: Kanskje er det på tide å pensjonere den bråkete motorsykkelen og bytte til en stillegående elsykkel? Foto: PRIVAT
RAYVOLT CRUZER: Kanskje er det på tide å pensjonere den bråkete motorsykkelen og bytte til en stillegående elsykkel? Foto: PRIVAT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du ikke redd for å skille deg ut og setter pris på litt oppmerksomhet? Er du samtidig på utkikk etter en ny elsykkel? Da bør du ta en titt på Rayvolt Cruzer L Green Power.

Det hjelper også om du har et litt romslig sykkelbudsjett. Sykkelen koster nemlig fra 48.000 blanke kroner.

Rayvolt er en sykkelprodusent med tilholdssted i Barcelona, som er kjent for sine sykler i retrostil blandet med det nyeste av teknologi. Modellen Cruzer er Rayvolts toppmodell og blir av flere omtalt som «elsyklenes Harley-Davidson». Det er selvsagt ikke uten grunn – Rayvolt Cruzer ser ut som en slik motorsykkel med lav sittehøyde og lang avstand mellom for- og bakhjulet.

Gjennomført

Det som slår oss med Rayvolt Cruzer er hvor gjennomført alt er. Til den sterke stålkonstruksjonen som går i buer fra styret og til bakhjulet, den digre frontlykta (selges separat) og de tjukke dekkene. Ellers går det i lærdetaljer i batterilomma, rammeveska og veska på bakhjulet (selges separat), setet og til og med på begge skjermene (lærutgavene selges separat).

Det er faktisk kun setet som er i ekte lær, mens resten er i vegansk/kunstig lær som faktisk fremstår og kjennes som ekte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer