Gavene du ikke vil ha til jul

Sko, belte, badekåpe, genser og bukse som ingen andre har. Det er det kanskje en grunn til?

VILLMARKSBADEKÅPEN Den koster 1800 kroner og er laget for å tåle utendørs bruk.  Foto: Produsent
VILLMARKSBADEKÅPEN Den koster 1800 kroner og er laget for å tåle utendørs bruk. Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye rart man får til jul som man ikke nødvendigvis ønsker seg – eller engang visste eksisterte. Ting som på humoristisk vis skal passe mottakerens personlighet så bra at onkel Gunnar kan humre i skjegget over akkurat hvor festlig det vovede slipset var.

Sånne gaver, ja.

Peis på magen

Du har kanskje en slektning med sans for stygge julegensere som gir deg vondt i øynene? Hvorfor ikke gjøre vondt verre med en Knit Crackling Fireplace Ugly Christmas Sweater. Til denne styggkule genseren laster du ned en egen app som du så fyrer opp, før du setter mobilen i en egen og visstnok trygg lomme foran på genseren.

Det morsomme (alt er relativt, dere) er at flammene i appen gir inntrykk av å være strikket, så de skal stå i stil med resten av genseren. Trykker du på skjermen, slår du peisen din av og på. Genseren koster 599 kroner pluss 89 kroner for frakt.

Lys i løypa

Til tross for at de ser ganske like ut, er snowboardere kjent for å være opptatt av at de er individualister. Alle mann. Derfor er det viktig å skille seg ut, og klarer du å få fatt i et par Nike Lunarendor QS-snowboarstøvler, tipper vi du blir den mest individualistiske av dem alle i bakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer