Skiløyper og skispor:

Geniale apper for skiturer

Smarte apper som viser deg om skiløypene er prepart, snøforhold i alpinbakkene eller rasfare.

HVORDAN ER FORHOLDENE: Sjekk disse appene før du skal ut og nye vinteren. Foto: NTB Scanpix
HVORDAN ER FORHOLDENE: Sjekk disse appene før du skal ut og nye vinteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Planlegger du å gå langrenn eller å stå på alpint, og er usikker på hvor du skal dra eller hvordan det står til med løypene?

Vi har samlet et utvalg apper som kan hjelpe deg med nyttig informasjon om alt fra preparerte skiløyper til faren for snøras.

#Skisporet

Usikker på om løypene er preparert etter siste snøfall? Skisporet er en landsdekkende app som viser når de forskjellige løypene sist ble preparert - for noen timer siden eller flere dager siden.

Løypene er markert med forskjellige farger, som hver og en viser hvor lenge det er siden prepping.

Appen er enkel i bruk, den er basert på et kart over Norge, og du kan enten la den vise deg løyper i nærheten utifra hvor du befinner deg, eller søke opp steder i appen.

Appen er gratis, men har noe reklame som ikke er spesielt plagsom.

Skal du gå på ski i Oslo eller Akershus, er iMarka en annen god app for skiløyper, både for å finne dem, hvor lange de er, parkeringsmuligheter og om løypene er preparert.

#Ut.no

Appen til Den norske turistforening viser turer både til fots, på sykkel - og på ski. Ved å flytte deg rundt i kartet, får du markert skiturene i forskjellige farger etter vanskelighetsgrad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer