Justerbare treningsmanualer

Genialt for hjemmetrening!

Justerbare vektmanualer sparer både kontoen og plassen når du skal ta med treningssenteret hjem.

HJEMMETRENING: Justerbare treningsmanualer er midt i blinken for deg som vil trene styrke hjemme, men som verken har et kjempestort budsjett eller mye plass. Video: Øystein Bergrud Fossum / Maria Bergrud Fossum. Klipp: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Treningssentrene har tidvis vært stengt i store deler av landet etter at coronapandemien inntok Norge for fullt. Etter at de åpnet igjen tok det ikke veldig lang tid før de stengte igjen i Oslo og Bergen.

Fortsatt er senterne stengt noen steder, mens vi har en følelse av at vi aldri helt sikkert vet når eller hvor neste nedstengning eventuelt kommer.

Derfor har også salget av treningsutstyr til hjemmet blitt mer populært enn noen gang. Leverandørene melder om utsolgte lagre over det ganske land, mens flere privatpersoner forsøker å berike seg på bruktmarkedet (les; Finn.no), ved å selge brukt treningsutstyr til overpris.

Erstatter 18 sett

Justerbare treningsmanualer er midt i blinken for deg som vil trene styrke hjemme, men som verken har et kjempestort budsjett eller mye plass.

Da kan stua, kontoret eller til og med balkongen bli ditt nye treningssenter.

Ett sett med justerbare manualer kan erstatte opptil 18 sett med vanlige manualer, ved at du med noen enkle klikk kan justere vekta fra for eksempel 2 til 25 kilo.

Flere skalaer

Det er stor forskjell på vektskalaene til de forskjellige alternativene der ute. Man kan også få justerbare vekter som går fra 1 til 10 kilo eller fra 4 til så mye som 41 kilo!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer