Stjernebacon

Gilde snur

Nå blir det mer bacon.

TILBAKE: Nå blir det seks skiver i pakken igjen. Foto: Embla Augusta Hjort-Larsen
TILBAKE: Nå blir det seks skiver i pakken igjen. Foto: Embla Augusta Hjort-Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Produkter som krymper i størrelse er et hett tema, og blant dem som har skapt misnøye er Gildes Stjernebacon, der innholdet gikk ned fra seks til fem baconskiver.

Rekasjoner

Nationen har tidligere skrevet om saken og referet til den lukkede Facebook-gruppa Venner av norsk landbruk, der mange har reagert på dette.

Til DinSide forklarte kommunikasjonssjef i Nortura Mari Hagerup at innholdet ble redusert på grunn av mangel på svin under coronapandemien.

- Vi planlegger at stjernebaconet vil komme med seks skiver igjen rundt høstferien, rapporterte hun i slutten av august.

Tilbake

Tirsdag kommer selskapet med en gladmelding til alle baconhungrige.

- Vi har over tid fått mange spørsmål fra folk som savnet den gamle pakken med seks baconskiver, så nå legger vi den siste skiven tilbake i pakken og lytter til kundene våre. Gilde Stjernebacon kommer nå med 140 gram, og seks skiver bacon i pakken, for å glede våre baconelskere, sier Bente Avseth-Bakke, senior markedssjef for Gilde i en pressemelding.

BRUSTEST: Vi har fått gleden av å smake på en helt ny Coca-Cola, nemlig den tredje i Coca-Colas limited edition-varianter, Dreamworld. I den anledning vi har fått hjelp av en bukett brusinteresserte kollegaer, og meningene er delte! Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Hun forklarer videre:

- Baconpakker med fem skiver var en midlertidig løsning vi innførte i fjor. Rundt juletider var det blant annet stort press på ribbestykkene som er fra samme del av dyret. Vi justerte da ned vekten til 120 gram og lanserte en pakke med tynnere skiver for å opprettholde seks skiver i pakken, men det viste seg imidlertid å fungere dårlig over tid og vi måtte redusere antall skiver. Vi er glade for å kunne oppjustere volumet tilbake til det opprinnelige. Folk er glad i bacon og det er vi også

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer