Gir opp dette

Slo ikke an hos kundene.

VILLE IKKE HA: Kundene ville ikke ha denne varianten. Foto: Coop
VILLE IKKE HA: Kundene ville ikke ha denne varianten. Foto: Coop Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pølse i brød er en slager hos mange, og i en artikkel hos Dagsavisen fra i fjor, kan vi lese at nordmenn spiser over 100 pølser i året.

I 2019 lanserte Coop pølsebrød som var skåret i toppen i stedet for på siden. Dette ble gjort på bakrunn av tester blant forbrukere og erfaringer fra profesjonelle pølsemakere, forklarer Coop i en pressemelding.

Smør kan spises etter utgått holdbarhetsdato, men noen tabber gjør at smøret raskt blir uspiselig. Video: Linn Merete Rognø. Vis mer

Nå melder matgiganten at de gir opp disse pølsebrødene.

- Nordmenn spiser en halv milliard pølser årlig, og det har blitt en god variasjon i hyllene i både type og smak på pølsene. Når det kommer til brød eller lompe, er vi mer tradisjonelle. Tanken med nyvinningen var likevel å sørge for en stødigere servering av pølser med topping. Derfor lanserte vi toppskåret brød, i tillegg til at tradisjonelt sideskåret også var tilgjengelig. Nå innser vi at den førstnevnte varianten ikke har slått tilstrekkelig an hos flertallet av pølse-folket, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge i en uttalelse.

De siste posene med toppskåret pølsebrød er altså i ferd med å bli mathistorie.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer