Dumle-kjærlighet

Gjør comeback

Stoppet produksjonen i fjor - nå kommer slikkepinnen tilbake.

TILBAKE: Etter å ha stoppet produksjonen av Dumle-kjærligheter i fjor, har Fazer nå fått fart på (søt)sakene igjen. Foto: Fazer
TILBAKE: Etter å ha stoppet produksjonen av Dumle-kjærligheter i fjor, har Fazer nå fått fart på (søt)sakene igjen. Foto: Fazer Vis mer
Publisert

Ikke at vi finner noen «Vi som vil ha tilbake Dumle-kjærligheten»-gruppe på Facebook, men vi tipper mange ble skuffa da Fazer i fjor annonserte at de ville stoppe produksjonen av produktet.

Fortsatt er det folk som selger sine siste rester på Finn, men nå ser det ut til at du snart også kan finne dem i butikken igjen.

Fazer annonserer nemlig at de har funnet en løsning som lar dem fortsette med produksjonen. Kjærlighetene lages nemlig med en spesiell maskin som stadig krevde reparasjoner.

– Den gang var det ingen løsning på hvordan vi kunne fortsette produksjonen av Dumle-slikkepinnen, og det eneste alternativet var å stoppe produksjonen da maskinen krevde stadig flere reparasjoner. Men vår innsats og arbeidet med å finne en ny løsning har fortsatt siden da, og som følge av reaksjoner fra Dumle-fansen på at slikkepinnen ble fjernet fra butikkhyllene ble prosessen fremskyndet. Vi har nå klart å finne den nødvendige kompetansen som kreves for å forlenge levetiden til maskinen, sier Stein Andersen, sjef for Fazers norske avdeling, i en pressemelding.

Nordmenn må imidlertid vente til mai før produktet igjen dukker opp i butikkhyllene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer