Smakstest

Haaland-kebaben: - Overrasker

Vi gjorde som landslagsspillerne og dro på Tåsen Cafébar.

HAALAND-BABBEN: Erling Braut Haaland og flere av landslagsstjernene besøkte kafeen på Tåsen Cafébar & Pizza etter seieren mot Kypros natt til onsdag. Vi har testet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HAALAND-BABBEN: Erling Braut Haaland og flere av landslagsstjernene besøkte kafeen på Tåsen Cafébar & Pizza etter seieren mot Kypros natt til onsdag. Vi har testet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Kan vi få det Haaland bestilte?

Det har ikke gått upåaktet hen at fire av Norges beste fotballspillere valgte å feire Norges første seier i EM-kvalifiseringen på Tåsen Cafébar. På den lille kafeen på Tåsen-senteret er det ikke mange ledige bord onsdag ettermiddag, og så godt som alle vil ha «det samme som Haaland».

Kanskje ikke så rart, når Norges største fotballstjerne, ifølge eier Jaskiret Singh Bal, har sagt at det er «den beste kebaben han har spist», og dagens gjester består av like deler tenåringsgutter og journalister, i tillegg til et par håndverkere?

For når landets mest kjente mann spiser kebab, så er det klart vi også må teste. Så vi sier som de foran og de bak oss i køen: «Hva bestilte Haaland, og kan vi få det samme?»

Det får vi: en jumbo mix pita, med både kylling- og biffkjøtt, og en Jarritos-brus med smak av ananas. Vi gjør også som Haaland når vi får spørsmål om hvor stor og sterk vi vil ha kebaben, og går for størrelse jumbo - og for mild.

Uten å foregripe konklusjonen her kan vi si med en gang at du ikke bør gjøre som Haaland når de spør deg om det siste, om du tar turen opp for å prøve det samme. For den milde kebaben er god nok, den, men fryktelig tam.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer