Fitbit Charge 3

Har du fått surt fjes på Fitbit-en din? Da er du ikke alene

Et google-søk hjelp oss til å skjønne at det ikke var oss det var noe feil med - og at det er flere som har opplevd at Charge 3 har blitt sur ...

HVORFOR? Vi skjønte aldri helt hvorfor Charge 3 ble så innmari sur på oss - og hvorfor det varte så lenge. Men et Google-søk hjalp oss i alle fall til å skjønne at vi ikke var alene. Det var åpenbart ikke oss ... det var Charge 3. Foto: Kristin Sørdal
HVORFOR? Vi skjønte aldri helt hvorfor Charge 3 ble så innmari sur på oss - og hvorfor det varte så lenge. Men et Google-søk hjalp oss i alle fall til å skjønne at vi ikke var alene. Det var åpenbart ikke oss ... det var Charge 3. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Da Dinside testet Fitbits nyeste Charge: Charge 3, opplevde vi til vår forbløffelse at aktivitetsklokka plutselig ble sur på oss - og det til gagns.

Vi ble servert et surt ansikt, som du kan se på bildet ovenfor, og slik forble den en hel helg, uansett hvor mye vi forsøkte å lade den, synke den eller skru den av eller på.

Det var ikke før vi kom på kontoret mandag morgen og googlet« sad face charge 3» at vi skjønte at det var ikke oss det var noe feil med - det var Charge 3.

Sur. Skikkelig sur ...

Det skjedde på en ellers fin lørdag morgen, at Charge 3 ble sur. Og den holdt seg rett og slett sur hele helga.

Charge 3 hadde vært litt lav på batteri og vi koblet den til laderen, hvor vi lot den lade en stund før vi tok den på og la ut på tur. Og ja, vi gikk en lang tur denne lørdagen. Faktisk to lange turer.

Og det var da, etter flere timer på tur, at vi oppdaget det sure fjeset.

Vi forsøkte å godsnakke med den i løpet av helga, og forsøkte å lade den igjen og igjen. Vi prøvde å synkronisere den med telefonen. Vi fjernet klokka fra appen og la den til igjen. Vi forsøkte å skru den av og på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer