Butikktyveri:

Har eksplodert

Normal-butikken i Torggata er pepret med advarsler mot butikktyveri. Helt normalt?

ADVARSLER: Med så mange advarsler om politianmeldelser er det lett å føle seg skyldig, selv om du har alt ditt på det rene.
ADVARSLER: Med så mange advarsler om politianmeldelser er det lett å føle seg skyldig, selv om du har alt ditt på det rene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske dollarstore-kjeden Normal har tatt Norge med storm, og det er kanskje ikke så rart. Hudpleie, hårpleie, kosmetikk, duppeditter, søtsaker og smarte greier, til en stort sett veldig hyggelig pris. Men handleopplevelsen på Normal i Torggata i Oslo, er ikke like hyggelig.

Butikken er pepret med advarsler om at butikktyveri er straffbart. Med noen titall centimeters avstand lyser skiltene mot oss med følgende melding:

Butikktyveri er straffbart for deg - og dyrt for oss. Tyveri anmeldes alltid til politiet - og det er kjedelig for oss alle.

- Tyveri forekommer dessverre over hele landet, i varierende grad. Noen av butikkene våre har nytte av skiltene, andre ikke – det kan derfor variere litt avhengig av hvor i landet man besøker oss, skriver Petter Lange Brevik, markedssjef i Normal, i en e-post til DinSide.

Det er i all hovedsak små varer som er enkle å skjule som stjeles.

- Vi tror ikke vi opplever at vi har større problemer med tyveri enn andre aktører, men vi ønsker likevel å forebygge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer