Baselworld 2017

Her er årets klokketrender

– En tøffere virkelighet på verdens viktigste klokkemesse.

BASELWORLD 2017: Omega Speedmaster 1957 Trilogy Limited Edition. Foto: Tidssonen.no
BASELWORLD 2017: Omega Speedmaster 1957 Trilogy Limited Edition. Foto: Tidssonen.no Vis mer
Publisert

Etter noen svært gode år, er det tøffe tider for den sveitsiske urbransjen. Dette satte imidlertid ingen stopper for den årlige klokkemessen Baselworld, som i år ble avholdt mellom 23. og 30. mars. Baselworld er stedet hvor mange av største og viktigste klokkemerkene viser frem sine nyheter for året.

Her er noen av trendene som snart vil prege de norske klokkebutikkene.

Smartere klokker

Fortsatt er det en del fokus på smarte klokker, noe du kan lese om i denne artikkelen. Men det som tidligere var en kuriositet, har nå blitt en fast del av landskapet. Generelt ser vi et mye høyere teknisk fokus, hos flere av produsentene av batteridrevne klokker.

TAG Heuer viste frem sin Connected Modular 45, som byr på et nytt modulært design. Her kan brukeren enkelt skifte mellom en Android Wear-basert smartklokke-modul, og en modul med tradisjonelt mekanisk urverk.

Med det ambisiøse målet om å lage verdens beste «connected-klokker», ypper nykomlingene i Kronaby med det etablerte. Det svenske merket byr på et bredt utvalg klassiske design, med en høyteknologisk innside. Både urverk og app er designet «in-house», så det er ingen tvil om at det Malmö-baserte merket mener alvor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer