Test av hodelykter

Her er de beste hodelyktene 2017

Vi har testet billige hodelykter til under 500 kroner.

BESTE HODELYKTER: Vi har testet sju billige hodelykter fra 200-500 kroner som kan brukes til turer og aktiviteter som jogging og skigåing. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
BESTE HODELYKTER: Vi har testet sju billige hodelykter fra 200-500 kroner som kan brukes til turer og aktiviteter som jogging og skigåing. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen grunn til å bure seg inne selv om kveldene har blitt mørke. Med riktig bekledning for vinterløping og et par gode piggsko, er du godt rustet for å holde formen gjennom hele vinteren.

Har du ikke piggsko? Husk at du superenkelt kan pigge dine gamle joggesko selv.

Men om du løper, går på ski eller går tur: Utfordringen kan være mørket.

Vi har testet sju billige hodelykter fra 200–500 kroner. Her kan du lese vår vurdering av hvert produkt, og hvilken hodelykt som gjorde det aller best i vår test.

Led Lenser SEO5

Denne lykta fra Led Lenser skuffer. Den er en av lyktene som er aller mest ubehagelige å ha på; den er veldig fortung og presser mot panna under bruk. Vi erfarer også at den siger litt og at båndet har lett for å slakke seg under bruk – og at strammefunksjonen ikke sitter godt nok.

Lysstrålen kan enkelt vinkles opp og ned, og dette er den eneste lykta i testen hvor du kan zoome lyskjeglen inn og ut ved å vri på linsa. Her er det to lysstyrker pluss blinkemodus og rødt lys. Det er karabinkrok på remmen, slik at du for eksempel kan hekte den på jakka eller sekken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer