Test av sammenleggbare kopper

Her er de beste turkoppene

Vi har testet sammenleggbare turkopper. Én knakk før vi fikk fylt på en eneste dråpe kakao. Det er ingen tvil om hvilken som er best.

TURKOPP: Vi har testet sammenleggbare kopper fra 15 kroner til 179 kroner. Det er store forskjeller både på kvalitet, hvor stødige de er, hvor lett de velter og hvor mye de søler når de først velter ... Foto: Kristin Sørdal
TURKOPP: Vi har testet sammenleggbare kopper fra 15 kroner til 179 kroner. Det er store forskjeller både på kvalitet, hvor stødige de er, hvor lett de velter og hvor mye de søler når de først velter ... Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan bli mye som skal med i sekken på tur: Skal du tenne bål og grille pølser, er det mange som tar med grillpinner - og er man flere i familien må du kanskje både ha med mattermos og termos med både kaffe og noe mer barnevennlig? Og selvsagt må du ha med sitteunderlag.

Da blir sekken raskt full - og det er greit å velge i alle fall noe som ikke tar så veldig stor plass.

Vi har derfor tatt med oss et knippe sammenleggbare kopper på tur og testet dem i praktisk bruk.

Prisene varierer fra 15 til 179 kroner.

Her kan du se hvilke vi likte best - og hvilken som rett og slett gikk i stykker før vi overhodet fikk noe glede av den!

X-Mug, Sea to summit

Størst er ikke alltid best - som vi får bekreftet til gagns med denne gigantiske turkoppen fra Sea to summit: Dette er den desidert dårligste koppen i testen.

Den rommer 4,8 desiliter og er altfor stor som turkopp, den er også vanskelig å folde ut og brette sammen igjen, og den er veldig ustabil å holde i.

Når den attpåtil sprekker opp på fire steder etter noen timer i skogen, er det kjørt: Denne koppen vil vi rett og slett ikke ha!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer