Test av aktivitetsarmbånd 2018

Her er det beste aktivitetsarmbåndet

Testvinneren har - fortsatt - den overlegent beste appen.

MER AVANSERTE: Vanlige aktivitetsarmbånd får stadig mer funksjonalitet. I tillegg til å måle skritt og registrere søvn, kan de fleste nå måle pulsen din. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
MER AVANSERTE: Vanlige aktivitetsarmbånd får stadig mer funksjonalitet. I tillegg til å måle skritt og registrere søvn, kan de fleste nå måle pulsen din. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere går rundt med en helserelatert dings på håndleddet. Ferske tall fra Elektronikkbransjen viste at det ble solgt 500.000 av de litt enklere aktivitetsmålerne i fjor, sammenlignet med 440.000 fra året før der igjen.

Fitbit dominerer markedet, og har blitt best i test ved flere anledninger på Dinside, sist i desember 2015. Men er det fortsatt Fitbit du skal velge, eller er noen av de andre alternativene bedre?

Vi har sett på fem forskjellige aktivitetsarmbånd som koster fra 500 kroner til drøye 2.000 kroner.

Samsung Gear Fit 2 Pro

Har en av de beste skjermene vi har sett på et aktivitetsarmbånd, og det er lett å se hvor mange skritt du har gått i løpet av dagen.

Har mye funksjonalitet, som gps og pulsmåling. Kan automatisk registrere treningsøkter, og er dessuten så vanntett at du kan svømme med den.

Vi synes imidlertid den er litt tungvinn å bruke, menysystemet er litt tungrodd, og Samsungs helseapp er ikke på nivå med de beste. Prisen er dessuten høy, og batteritiden dårlig - kun et par-tre dager.

Terningkast 4

Pluss:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer