Test av superundertøy 2020

Her er det beste superundertøyet

Det beste settet får terningkast 6 - men ett sett får kun terningkast 3.

SUPERUNDERTØY: Se hvilket superundertøy fra merkene Craft, Helly Hansen, Stormberg og Swix som er best i test. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SUPERUNDERTØY: Se hvilket superundertøy fra merkene Craft, Helly Hansen, Stormberg og Swix som er best i test. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet fire sett med superundertøy, og her er det store forskjeller både når det kommer til passform, bruksmuligheter og pusteevne.

Vi har ønsket å teste superundertøy som finnes i både dame- og herremodell, som er i syntetisk materiale (ikke ull), og som koster maks 500 kroner per plagg.

Her kan du lese enkeltomtaler av hvert produkt, hvor det ene settet med superundertøy er klar testvinner.

Stormberg Lakkenstova

Nei og nei, hva ER egentlig dette? Vi kjenner allerede ved utpakking at dette er mye tyngre enn de andre settene i testen. Det er desidert tykkest, og det ser og kjennes mer ut som kosebukse og -genser, enn som superundertøy.

Det er veldig mykt og «pusete» på innsida, noe som videre understreker kosefaktoren.

Til trening er det etter vår mening for varmt, i alle fall for trening med høy intensitet som løping, testet i rundt 4-5 minusgrader. Det blir rett og slett altfor svett. Det kjennes tett og puster dårlig - og du ender opp med store svettemerker. Om du vil ha en trøye som også kan duge som treningstrøye, er denne altfor varm også der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer