Samsung Galaxy Watch Active 2

Her er nye Galaxy Watch Active 2

Samsung oppdaterer Active-serien med en ny urkrans, EKG-måling og to nye størrelser.

GALAXY WATCH ACTIVE 2: Det er vanskelig å se på bildet, men Galaxy Watch Active 2 har en helt spesiell urkrans. Foto: Samsung
GALAXY WATCH ACTIVE 2: Det er vanskelig å se på bildet, men Galaxy Watch Active 2 har en helt spesiell urkrans. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år introduserte Samsung et nytt tilskudd til sin smartklokkeserie med lanseringen av Galaxy Watch Active. En klokke som var både mindre og mer minimalistisk i designet enn Galaxy Watch-serien, samtidig som helserelaterte funksjoner stod mer i fokus.

Denne uken lanserer Samsung Galaxy Watch Active 2, og det er spesielt tre funksjoner du bør få med deg. Den første er at støtte for 4G, som betyr at du kan bruke klokken fritt uten at den er tilkoblet smarttelefonen din eller et trådløst nettverk.

4G-støtte gjør Galaxy Watch Active 2 til en mer frittstående enhet, og du kan ringe, sende meldinger og gjøre andre ting som krever nettilgang uten å ha mobilen i nærheten. Her bruker Samsung-klokka eSIM (ikke-fysisk SIM-kort), som foreløpig er støttet av Telenor, Telia og OneCall her i Norge.

Ny urkrans

Du vil se at designet på Active 2 er forholdsvis likt forgjengeren, men urkransen er faktisk blitt helt ny. Samsung har fått skryt for den roterende kransen på sine Galaxy Watch-modeller, men den første utgaven av Active hadde ikke denne.

Nå er den tilbake og det i ny form. Samsung har utviklet en digital, roterende urkrans som du kan berøre for å bla deg rundt i menyene og andre ting på klokken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer