Her er skogens ubestridte konge!

Når det kommer til løpsfølelse, er det ingen som kan måle seg med testvinneren.

TEST AV TERRENGLØPESKO: Vi har testet fire ulike terrengløpesko for damer og herrer. Det er én soleklar vinner. Foto: PER ERVLAND
TEST AV TERRENGLØPESKO: Vi har testet fire ulike terrengløpesko for damer og herrer. Det er én soleklar vinner. Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet fire ulike løpesko for terrengløping. Og for å ta kortversjonen av konklusjonen først:

Vi er helfrelst allerede fra første steg.

For testvinneren fra Inov-8 gir en fantastisk løpsfølelse, helt uten sidestykke i denne testsammenhengen. Den suger seg fast på alle underlag, fra stubbete stier til fjellknauser og sleip skogsbunn. Og for en kontakt med underlaget! Den er kompromissløs. Og vi elsker det!

Se våre vurderinger av enkeltskoene lenger ned på siden.

Les også: Velg riktig sko til underlaget

Husk dette når du skal velge sko

Vi har testet terrengskoene over en lengre periode, med hyppige løpeturer i skogen, og under skiftende vær- og føreforhold. Vi har konsentrert løpingen til terrenget, selv om vi av nødvendighet har måttet løpe noen meter også på grus og asfalt, på vei inn i skogen.

Én ting det er viktig å være klar over når det kommer til valg av sko, er at du først må bestemme deg for hva slags sko du trenger. Altså hvor du skal bruke skoene.

For best mulig tilpassede sko, bør du ikke kompromisse når det kommer til løpesko. Da blir det sånn halvveis bra for alle forhold og ikke perfekt for noen ting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer