Test av turutstyr 2017

Her er testvinnerne du tar med på tur

Vi har testet mange forskjellige friluftsprodukter i 2017, og har samlet høydepunktene for deg her. Se hvilke produkter som ble best i test i året som gikk.

FRILUFTSUTSYR: Det er mye å velge mellom, men ikke alt er like bra. Her har vi samlet noen av årets testvinnere. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
FRILUFTSUTSYR: Det er mye å velge mellom, men ikke alt er like bra. Her har vi samlet noen av årets testvinnere. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

​Er du glad i å vær ute, kan gode produkter i noen tilfeller gjøre turen enda bedre. En god termos holder varmen i flere timer, og et telt som er enkelt å sette opp gir mer hygge enn et telt hvor man må krangle med både telt og turkamerater for å få det opp.

Her har vi samlet et utvalg produkter til utebruk som vi har testet i løpet av året, som vi trygt kan anbefale innen hver kategori. ​

Gode sko til løpeturen?

Er du glad i å komme deg ut på løpetur i skog og mark, har vi i Dinside både testet tradisjonelle terrengsko og piggsko til vinterbruk, som er det eneste som duger på isete føre.

Da vi testet terrengsko, var det ingen tvil om at det er mange gode produkter å velge mellom, men vi endte til slutt opp med to klare testvinnere:

Altra Lone Peak 3.0 og Mizuno Wave Hayate 3, henholdsvis til venstre og til høyre på bildet over, av skoene vi har på oss.

Da vi testet piggsko i starten av 2017, som det også er sesong for nå, var det et større sprik mellom produktene. En solid testvinner fant vi dog, Asics Gel-Fujisetsu 2 GT-X var en klar testvinner med en sekser på terningen. Disse skoene gir deg et trygt grep på glattisen, og er generelt svært gode sko.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer