Bruktsalg av ski:

Her kan du gjøre skikupp i helga

Helga 10. til 12. november er det massemønstring av bruktsalg for skiutstyr.

DEN STORE BYTTEHELGA: I helga arrangerer over 100 idrettslag bruktsalg av skiutstyr gjennom arrangementet Byttehelgen.no i regi av Norges Skiforbund Langrenn, SpareBank 1 og idrettsklubber i hele landet. Du kan gjøre kupp på all slags ski- og vintersportsutstyr. Og du kan selge det du ikke trenger selv lenger. Foto: Byttehelgen.no/Sparebank1
DEN STORE BYTTEHELGA: I helga arrangerer over 100 idrettslag bruktsalg av skiutstyr gjennom arrangementet Byttehelgen.no i regi av Norges Skiforbund Langrenn, SpareBank 1 og idrettsklubber i hele landet. Du kan gjøre kupp på all slags ski- og vintersportsutstyr. Og du kan selge det du ikke trenger selv lenger. Foto: Byttehelgen.no/Sparebank1 Vis mer
Publisert

Du visste vel at brukte ski kan være bedre enn nye?

Denne helga, 11. til 12. november er det gode sjanser for å gjøre gode kjøp på brukt skiutstyr. Dette er nemlig den store byttehelga i regi av veldig mange idrettsklubber landet rundt.

Har du brukt utstyr liggende som du vil bli kvitt? Da kan du også benytte sjansen til å selge unna på byttearrangementene.

Det er over 100 klubber som har registrert bytte- og bruktarrangementet sitt på nettsiden Byttehelgen.no

– Står i kø 45 minutter før vi åpner

Noen av klubbene er ganske ferske med slike bruktarrangement, mens andre, som DFI Ski, har arrangert bruktsalg i mange år.

– Vi har hatt bruktmarked i cirka 15 år, slik at det er blitt innarbeidet i folks bevissthet om at dette kommer omtrent på denne tiden hvert år. Jungeltelegrafen sier at det er vinn-vinn-vinn opplegg, dvs. bra for dem som selger utstyr som ikke er i bruk lenger, billig for kjøperen som får godt utstyr og en inntekt for DFI Skigruppe, forteller Erik Solberg, leder i DFI Ski til Dinside.

Han sier at de beste kjøpene alltid går først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer