Norgesferie

Her kan du leie elsykkel

Hva med å utforske Norge på to hjul i sommer?

ELEKTRISK SYKKEL: Vi kan anbefale å utforske Norge på elsykkel i sommer. Foto: Mito Images/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
ELEKTRISK SYKKEL: Vi kan anbefale å utforske Norge på elsykkel i sommer. Foto: Mito Images/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stengte landegrenser fører til at mange nordmenn må belage seg på ferie i vårt eget land. I en fersk undersøkelse sier 94 prosent av de spurte at de skal tilbringe sommerferien i Norge, og i sommer har de en gyllen mulighet til å utforske landet fra sykkelsetet.

Ved en rekke steder i Norge kan du faktisk leie elsykkel og under gir vi deg oversikten. Er det noen steder vi har glemt? Ikke nøl med å ta kontakt.

Gratis utlån

Som du kan se i oversikten under, er det flere kommunale ordninger som tilbyr gratis utlån av elsykkel. Enkelte av dem som en del av ordningen Elsykkelbibliotek, som blant annet er tilgjengelig i Vestby, Drammen og Ringerike kommune.

Det er også flere butikker og turistselskaper som tilbyr utleie av elsykkel – mot betaling.

Her kan du leie elsykkel

Bergen:

I Bergen tilbys det utleie direkte fra kommunen. Her kan du leie både elektriske lastesykler og elsykler med vogn. Låneperioden er fra én til tre uker.

Du kan lese mer om de ulike syklene her.

Bodø:

Befinner du deg i Bodø, kan du delta på guidede opplevelsesturer i Bodø, Bodømarka og Saltstraumen, for å nevne noen, gjennom Opplev Nord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer