Hvor varmt er det i vannet?

Her kan du sjekke hvor varmt det er i vannet

Klar for en dukkert, men lurer på hvor varmt det er i vannet nå? Se hvor du finner badetemperaturene.

HVOR VARMT ER DET I VANNET NÅ? Vi forteller deg hvor du kan sjekke badetemperaturene i Norge nå. Og ja, det er steder som melder om 20 grader allerede! Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
HVOR VARMT ER DET I VANNET NÅ? Vi forteller deg hvor du kan sjekke badetemperaturene i Norge nå. Og ja, det er steder som melder om 20 grader allerede! Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er den varmeste mai noensinne på Østlandet, når det kommer til gjennomsnittstemperatur for hele måneden.

Om du lurer på hva de varme temperaturene har gjort med badevannet og om det er varmt nok til at du kan ta deg en dukkert, viser vi deg hvor du kan finne informasjon om nettopp badetemperaturer:

Yr.no

Yr.no har en tjeneste de kaller badetemperaturer – som du finner her.

Der kan du finne badetemperaturer fra hele landet, og det er de enkelte badestrendene eller campingplassene som selv rapporterer inn badetemperaturene. Oslo kommune har også innrapportering dit, som starter fra neste uke.

Yr har også en annen side med badevannstemperaturer som i skrivende stund har flere ferske rapporter med badetemperaturer enn linken over: Sjekk badetemperaturen her

Det blant annet målt 16 grader i vannet i Vikabukta i Verran, Trøndelag, 18 grader ved Trevatn, Søndre Land og hele 20 grader i vannet ved Isefjærleiren Naturistsenter, Lillesand.

Vanntemperaturer i hele verden – også 243 norske steder

Den amerikanske tjenesten World sea temperatures gir deg vanntemperaturer fra hele verden – inkludert 243 steder i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer