Morgenlevering

Her slår tyven til: - Sjokkert

Dagbladet-ansatt Roy Wahlstrøm hadde lagt store planer og skulle overraske kona på bursdagen hennes, men den romantiske gesten ble fort ødelagt da en tyv hadde dukket opp på døra.

FREKT: Denne morgenleveringen var ment som en hyggelig oppmerksomhet til en som hadde bursdag. Men den havnet ikke i riktige hender. Video: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det gikk ikke helt etter planen. Jeg skulle overraske kona og hadde bestilt roser og en deilig frokostpakke. Da jeg våknet hadde jeg fått melding om at pakken var levert, men likevel ble det ingen morgenlevering, sier Roy Wahlstrøm til DinSide.

Wahlstrøm merket at noe var galt da kona hadde sluppet ut katten på morgenen uten å legge merke til pakken. Da han gikk ut for å sjekke selv var den fortsatt sporløst forsvunnet.

- Jeg sjekket kameraet vi har utenfor for å se om det hadde skjedd noe i løpet av natta, og så fort at noen hadde stjålet alt én time etter levering. Da var gaven «long gone». Hadde tyven hatt litt empati og medfølelse, hadde han kanskje latt rosene bli liggende, forteller han.

Hva tenkte du når du så videoen?

- Jeg ble sjokkert. Det er ikke første gang vi har hatt tyver på ferde og det er derfor jeg har satt opp kameraet. Jeg har gitt opp å være naiv og dette viser at det er helt nødvendig med kamera. Det er en ekkel følelse at det står folk på dørmatta hjemme, sier Wahlstrøm og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer