Smakstest:

HOHoh!: Ny julebrussaft slår alle

Fjorårets suksess er tilbake, og til uka er to nye utfordrere på plass i butikkene. Vi har testet.

PÅ TESTBENKEN: Fjorårets salgssuksess blir utfordret av to nykommere, en brun og en rød.
PÅ TESTBENKEN: Fjorårets salgssuksess blir utfordret av to nykommere, en brun og en rød. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi elsker julemat og julebrus og fjorårets store vinner var saft med julebrussmak fra Fun Light. 83 000 flasker julebrussaft fløy ut av hyllene, og i de siste ukene før jul lå det flasker på Finn med pris opp til 1000 kroner per flaske.

I år er Orkla bedre forberedt, og lover at de ikke skal gå tomme. Samtidig kommer utfordrer Lerum på banen, med intet mindre enn to versjoner ZERoh! med med smak av julebrus; en rød og en brun.

Hvilken vil du helst ha?

Rød eller brun julebrus er et spørsmål man ikke skal spøke med. De fleste velger det de har vokst opp med, men det er også noen merker som seiler opp som vinnere, og Hamar og Lillehammers brune julebrus gjør som regel storeslem i tester. Kan ZERoh!s brune gjøre det samme?

Vi har fått hjelp av Niclaes Norstad, barsjef på Couch aperitivobar i Oslo, til å teste.

Norstad har vokst opp med både brun julebrus, men siden deler av familien foretrekker rød, har han fått sin andel av begge deler, i tillegg til familiens noe originale juledrikk: 50:50 vørterøl og Solo, som ifølge barsjefen skal passe ypperlig til mat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer