Guide:

Høstferie i siste liten

De smarte tipsene og triksene, restplasser og ting å gjøre.

HØYTSVEVENDE: Det finnes en rekke klatreparker rundt om i landet. Her fra den helt spesielle sabotørløypapå Rjukan. Foto: Visit Rjukan
HØYTSVEVENDE: Det finnes en rekke klatreparker rundt om i landet. Her fra den helt spesielle sabotørløypapå Rjukan. Foto: Visit Rjukan Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er klart for årets høstferie. Og nå legger både overnattingsbedrifter og aktivitetsbedrifter alt til rette for å ta imot små og store nordmenn som vil oppleve noe nytt. Høstferien for skolene gjennomføres på ulike tidspunkt i Norge, og gjennomføres i løpet av uke 40 og 41.

Men hva med dem som ikke har bestemt seg for hva de skal gjøre i hele eller deler av ferien?

Mulighetene er mange og her har vi samlet smarte tips, ting å gjøre og noen av restplassene rundt om i landet.

Kortreist ferie

- Vi opplever at hovedstaden har mye å tilby denne høstferien. I år er det spesielt innbyggere i Oslo og omegn som kommer til å bruke byen. Vi ser at mange av aktørene i Oslo retter seg mot barnefamilier og har lagt opp masse spennende aktiviteter for hele familien, sier Thea Gunnes, kommunikasjonsrådgiver i Visit Oslo.

- Oslo passer både for de eventyrlystne og aktive og de som ønsker å ta det litt mer med ro, de som vil leke og lære og de som ønsker seg god mat og drikke. Denne høstferien for nordmenn Oslo helt for deg selv. Man kan være turist i egen by og gjenoppdage Oslos mange perler og skjulte skatter, oppfordrer Gunnes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer