Slik skal dorullen henge:

Hvilken vei?

Diskusjonen som aldri tar slutt.

HVILKEN VEI?: Hvilken vei dorullen skal henge er en evig diskusjon. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert

Det er enkelte ting her i livet som ser ut til å engasjere folk på et helt eget nivå.

Ting som egentlig kanskje virker trivielt, men som likevel kan få diskusjonen til å gå høylytt.

Å gå på toalettet er en privatsak og noe folk sjelden snakker høyt om, men måten man henger opp dorullen på, ser «alle» ut til å ha en mening om. Det gjelder også her i redaksjonen.

Som kjent er det to måter å gjøre dette på. Enten slik at papier ligger «over», og lengst unna veggen, eller inntil veggen.

Tilhengere av sistnevnte argumenterer med at det da blir lettere å nå papiret, mens kritikerne mener det da er lettere å spre bakterier, siden man da risikerer å komme borti veggen med skitne hender.

Det er skrevet mange artikler om temaet, og flere konkluderer med at papiret bør ligge over, lengst fra veggen. Et eksempel er denne artikkelen fra Huffington Post.

De som mener papiret skal henge over, har også vist til Seth Wheelers patent fra 1891 som viser at det er slikt det skal gjøres. Bildet ble blant annet gjengitt av Business Insider.

Så da kan vi legge saken død? Ikke helt, viser det seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer