Fotball VM 2018 på TV:

Hvor sendes fotball-VM?

Disse to TV-kanalene deler på rettighetene til fotball-VM i Russland i 2018.

FOTBALL VM 2018: Her kan du se fotball VM på TV. Foto: NTB scanpix
FOTBALL VM 2018: Her kan du se fotball VM på TV. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets VM i fotball nærmer seg med stormskritt, og nå er det bare litt over en måned til avspark i Russland 14. juni. Kampene pågår i en hel måned fram til finalen 15. juli.

Vil du se årets VM-kamper fra egen stue, er det NRK og TV2 som har rettigheter til å vise kampene.

Tilgang på TV2?

Har du kuttet ut tradisjonell TV for å kunne se på noen utvalgte strømmetjenester, må du sørge for å ha tilgang på TV2 om du vil se alle VM-kampene under årets fotball-VM.

TV2 får du tilgang på ved å bruke strømmetjenesten TV2 Sumo. Med deres Underholdnings-abonnement til 129 kroner i måneden, får du tilgang til alle VM-kampene, og det er ingen bindingstid på abonnementet.

Har du smart-TV vil du ha tilgang på NRK som app på smart-TV-en din, på Apple TV eller Chromecast, eller du kan strømme NRK gratis fra deres nett-TV på PC og mobil.

Når er VM-kampene og hvilken kanal sender dem?

Det er i alt 64 fotballkamper under VM, som er fordelt på de to norske TV-kanalene. Ifølge en pressemelding fra NRK sender de åpningskampen og finalen, mens TV2 sender de to semifinalene.

TV 2 sender 28 kamper på hovedkanalen TV 2 og fire kamper på TV 2 Sportskanalen. NRK viser 28 kamper på NRK1, to kamper på NRK2 og to kamper på NRK3.

Her finner du hele oversikten over hvilken TV-kanal som sender VM-kampene, og hvilke datoer de finner sted. Vil du åpne oversikten i et litt større format, trykker du på pilsymbolet øverst i høyre hjørne:

GRAFIKK: NTB Nyhetsgrafikk
GRAFIKK: NTB Nyhetsgrafikk Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer