Hyller Pink Floyd

Amerikanske Skilogik bygger lekre og bærekraftige slalåmski.

LEKKERT: Er du glad i alpint og liker Pink Floyd, tipper vi du har lyst på disse.  Foto: Skilogik.com
LEKKERT: Er du glad i alpint og liker Pink Floyd, tipper vi du har lyst på disse. Foto: Skilogik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Colorado-baserte Ski Logik er et av disse typiske, små, amerikanske firmaene som bygger produktene sine for hånd, og som er opptatt av både en bærekraftig produksjon og en bærekraftig bruk av materialer.

Det betyr lite volum, men det betyr også kvalitetsprodukter med sjel, ifølge grunnleggeren og skimaker David Mazzarella. Og det betyr også anerkjennelse: Skilogic har vunnet 27 priser for slalåomskiene sine.

DEDIKERT FAGMANN: Skimakeren Mazzarella brenner for jobben sin, og er nøye med å velge ut materialer til skiene sine.  Foto: Skilogik.com
DEDIKERT FAGMANN: Skimakeren Mazzarella brenner for jobben sin, og er nøye med å velge ut materialer til skiene sine. Foto: Skilogik.com Vis mer


Støpte alpinsko? DinSide har testet

Nøye utvalgt

Firmaet har mottoet «extreme ski making», og skiene deres består blant annet av av storrobinial-løvtreet, som også går under navnet «black locust». Treet var blant annet mye brukt i båtbygging tidligere. Også det som brukes på overflate, belegg og kanter er nøye utvalgt, ifølge Mazzarella.

I anledning førtiårsjubileumet til Pink Floyds legendariske «The Dark Side of the Moon», har de laget en utgave som kommer i et begrenset opplag (det kan maks lages to om dagen). Treet i skiene er håndmalt, og det er lagt inn 40 perlemorsstjerner , et for hvert år siden albumet ble sluppet.

Les også: Alpinkjelken for superhelter

Inngraver navnet ditt

Du kan selv velge lengde, og Pink Floyd-designet er tilgjengelig på 14 ulike modeller. En får også inngravert et navn som ikke må overstige sju bokstaver. Skiene koster 6.000 kroner pluss 180 kroner i frakt til Norge. Med norsk moms og fortollingsavgifter begynner du å nærme deg 8.000 kroner.

Ikke fan av Floyd? Kanskje Skilogiks Grateful Dead-ski kan være det du leter etter.

Foto: Skilogik.com
Foto: Skilogik.com Vis mer


Les mer om: ski, snø og vintersport

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer