Ikke aprilspøk

Et uventet samarbeid mellom to kjente merker vekker oppsikt.

UVENTET: Det nye samarbeidet er uventet, skriver Heinz. Foto: Heinz
UVENTET: Det nye samarbeidet er uventet, skriver Heinz. Foto: Heinz Vis mer
Publisert

Du har kanskje fått med deg «pasta alla vodka», som har trendet i sosiale medier de siste åra. Pastaretten fikk særlig mye oppmerksomhet da modellen Gigi Hadid la sin elsk på pastaretten og delte da hun lagde den på Instagram Story, ifølge The Independent.

Ifølge Meny og Matprat består retten av en kremet pastasaus med løk, tomat og et hint av spicy chiliflak. Vodkaen forsterker smaken ypperlig, i tillegg til å gi en aromatisert og balansert smak.

Uventet samarbeid

Nå har to kjente merker gått sammen og laget en ferdigsaus.

Det er nemlig tomatsausmerket Heinz og vodkamerket Absolut Vodka som har samarbeidet og laget sin egen versjon av den populære oppskriften. Produktet har fått navnet «Heinz x Absolut Tomato Vodka Pasta».

Produktet selges i krukkeform og trenger bare å varmes opp, skriver Heinz på sine nettsider. Videre skriver de at det vil bare være tilgjengelig i et begrenset antall.

Vil glede forbrukeren

Heinz' nye ventures direktør Caio Fontenele sa: «Selv om det kan ha tatt over 150 års tomatekspertise å lansere vår første Heinz pastasaus, er vi fast bestemt på å fortsette å innovere og glede forbrukerne med deilige smaker, i takt med trender på sosiale medier», skriver The Independent.

Flere går til sosiale medier for å dele hva de synes om det nye påfunnet.

Om pastasausen vil bli tilgjengelig i Norge er foreløpig uklart.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer