Vedlikehold av solbriller

Ikke legg dem her

Det er noen steder du absolutt ikke bør legge solbrillene dine.

VIKTIG OM SOLBRILLER: Solbrillene bør ikke legges med brilleglassene ned - og de bør ikke oppbevares i bilen. Et annet sted du ikke bør oppbevare solbrillene, er på hodet ... Video: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter noen dager med grå skyer er det igjen meldt klarvær og til dels sol mange steder i landet - og solbrillene kan igjen finnes fram.

Oakley eller Ray-Ban? Versace eller Tom Ford? Solbriller er ikke bare merkenavn, og det er mange ting å vurdere før du bestemmer deg for hvilke solbriller du skal ha.

Ifølge en tidligere og høytidelig avstemming på DinSide sier 44 prosent av leserne at det viktigste når de skal kjøpe solbriller er at de ser bra ut.

42 prosent sier at det viktigste er solbrillens egenskaper, mens fem prosent sier at det viktigste er at brillen er av riktig merkevareprodusent - og for åtte prosent er prisen det viktigste.

Uansett hva som er viktig for deg, er noe av det viktigste, ved å bruke solbriller, at de beskytter øynene og den tynne huden rundt øynene mot skadelige UV-stråler.

Men solbriller kan koste en del, spesielt dersom du går for polariserte glass og briller som er ment å skulle vare en stund. Da er det greit å ta vare på brillene, slik at de også beholder egenskapene sine og dermed beskytter øynene dine best mulig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer