Test av termoflasker 2018

Imponert over testvinner

Vi hadde ikke kunnet gjettet vinneren av testen.

TEST AV TERMOFLASKER: Vi har testet hvor gode termoflaskene er til å holde drikke kald og varm. Vi ble overrasket over hvem som vant. Foto: Christina Honningsvåg
TEST AV TERMOFLASKER: Vi har testet hvor gode termoflaskene er til å holde drikke kald og varm. Vi ble overrasket over hvem som vant. Foto: Christina Honningsvåg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det én ting man trenger i sommervarmen, så er det avkjølende drikke. Men i temperaturer over 30 grader flere steder er det ikke lett å holde drikken kald hvis man ikke har et kjøleskap i nærheten.

Men dette problemet skal termoflaskene etter sigende løse. Flaskene skal være mindre og mer nette enn termoser, og man slipper koppen som sitter på toppen. Det er rett og slett ei flaske som lover at den skal holde på varmen eller kulden, avhengig av hva du fyller flaska med.

Men klarer de å holde det de lover?

Termoflasker

På Wikipedia kan vi lese at termoflasker eller vakuumflasker er flasker med isolerende vegger slik at mat eller drikke holder på temperaturen.

Termoflaska skal være god til å holde på temperaturen fordi den har doble vegger med vakuum imellom. Ettersom det er vakuum mellom veggene finnes det ingen materie som kan lede varme. Det kan derfor bare skje ved varmestråling.

Som alt annet som blir populært, finnes disse flaskene nå i utallige varianter, og fra flere produsenter. Du kan få den sportslige varianten med god gripeevne, den glamorøse varianten i gull, eller den sommerlige med palmer eller flamingoer på. Eller bare en i den regnbuefargen du måtte ønske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer