McDonald’s:

Ingen vet hvem som står bak

Mystiske leveranser vekker oppsikt i Los Angeles.

GRATIS MAT: Innbyggerne i Highland Park i Los Angeles har sett seg lei på at det dukker opp uønsket mat på døra. Foto: Jakub Porzycki / NurPhoto / Shutterstock / NTB
GRATIS MAT: Innbyggerne i Highland Park i Los Angeles har sett seg lei på at det dukker opp uønsket mat på døra. Foto: Jakub Porzycki / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

De siste månedene har en rekke innbyggere i bydelen Highland Park i den amerikanske metropolen fått uønskede bestillinger fra McDonald’s på døra, skriver Los Angeles Times.

Posene med den forhåndsbestilte junk food-maten har blitt levert med tjenesten Uber Eats, uten at mottakerne aner hvem avsenderen er.

De første tilfellene skjedde i februar, og etter en rolig periode i vår, har de mystiske leveransene nå dukket opp igjen, noe som skaper stor bekymring i millionbyen.

- Systematisk

Innbyggerne har fått tilsendt blant annet pommes frites, melk, burgere og sandwicher. Enkelte hus har fått opptil 40 leveranser på døra den siste tida, ifølge avisa.

- Når jeg forteller dette til andre, sier de at det må være noen som driver gjøn. Men det virker mye mer systematisk enn som så, sier Kelsey McManus, som bor i Range View Avenue, som er et av nabolagene som er hardest rammet.

Og det store spørsmålet er selvsagt hvem som står bak.

Jungeltelegrafen har gått lenge, og flere lurer på om det kan skyldes kredittkortsvindel eller phishing. Andre mener det er videregående-elver som står bak.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer