Islandsk badehjelm skal gi deg et bedre liv

Eller i alle fall få ned stressnivået for en stakket stund.

HJELM OG FOTRINGER: Tilsammen skal disse islandske produktene gjøre deg totalt avslappet. Det hjelper sikkert også at vannet er varmt.  Foto: FLOATIS.BIGCARTEL.COM
HJELM OG FOTRINGER: Tilsammen skal disse islandske produktene gjøre deg totalt avslappet. Det hjelper sikkert også at vannet er varmt. Foto: FLOATIS.BIGCARTEL.COM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Islendingene har et litt annet forhold til dette med bading enn oss. Laguner som holder 38 grader året rundt og hele syv offentlige bad bare i hovedstaden, sier sitt om hvor viktig bading er for innbyggerne på den forblåste, lille øya.

Nå har islandske Float lyst å dele denne badegleden med resten av verden, og det i form av en hjelm og to tilhørende fotringer.

Totalt avslappet

Tar du på deg alt dette og legger deg ned i vannet for å flyte, vil du ifølge produsenten oppleve «total relaxation». Siden du nå flyter, sier islendingene at kroppens kjemi vil endre seg. Musklene vil bli mer avslappet, blodtrykket og pulsen vil gå ned og kroppen vil kvitte seg med stressrelatert adrenalin og kortisol som blir erstattet av endorfiner.

DEILIG? Liker du å slappe av i vannet, kan disse islandske flyteproduktene kanskje være noe. Foto: FLOATIS.BIGCARTEL.COM
DEILIG? Liker du å slappe av i vannet, kan disse islandske flyteproduktene kanskje være noe. Foto: FLOATIS.BIGCARTEL.COM Vis mer


Eller sagt på en annen måte: Du vil flyte mye lettere.

Badeferie i minusgrader

Theta-stadiet

Produsenten hevder også at hjernen din vil oppnå theta-stadiet, det tidlige stadiet av søvn, der du befinner deg i grenselandet mellom å være våken og i søvne.

Hjelmen vil også utestenge lyd, som sikkert er fint hvis du vil prøve dette i Ayia Napa.

Er du en ivrig bader som ser poenget i dette, kan produktene kjøpes på siden deres pålydende 834 kroner for både hjelm og fotringer (begge kan også kjøpes separat). Frakt og norsk moms kommer i tillegg.

Islandske badesteder

Her kan du se reklamen:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer