Kaptein Sabeltann

Jobben vekker oppsikt

Stillingsannonse fra Dyreparken går viralt i sosiale medier.

HIV O´HOI: Dyreparken søker etter styrmenn til Den Sorte Dame og Grevinnen. Så langt har rundt 40 personer søkt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
HIV O´HOI: Dyreparken søker etter styrmenn til Den Sorte Dame og Grevinnen. Så langt har rundt 40 personer søkt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Har du saltvann i blodet, og tomklang i hodet, kan du få hyre her.»

Kjenner du igjen låta, har vi den perfekte sommerjobben for deg.

Kristiansand dyrepark søker nå etter styrmenn som kan seile skuta til selveste Kaptein Sabeltann, «Den Sorte Dame» og spøkelsesskuta «Grevinnen».

- Av alle jobber du ikke visste fantes, er vel kanskje styrmann i Dyreparken en av de rareste, skriver Dyreparken i et innlegg som går viralt på Facebook, ifølge TV 2.

Over 40 søkere

Det holder riktignok ikke bare å ha vært Sabeltann-fan på din hals siden barndommen for å få jobben. Det kreves både formell utdannelse og kursing.

- Vi lyser ut slike stillinger når det er behov for det. Vi ønsker at de vi tilsetter gjerne blir her flere sesonger og det pleier de, som regel. Derfor har vi ikke behov for nyansettelser hvert år. I år søker vi etter fire skuteførere, forteller Anniken Bjørnstad Schjøtt, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Dyreparken til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer