Jobbklærne du kan sykle i

For deg som må kle deg pent på jobb og er lei av å skifte flere ganger om dagen.

SMART: Plaggene til Parker Dusseau puster, er elastiske og har en vannavstøtende overflate.  Foto: Parkerdusseau.com
SMART: Plaggene til Parker Dusseau puster, er elastiske og har en vannavstøtende overflate. Foto: Parkerdusseau.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til for eksempel oss journalister, finnes det yrkesgrupper som faktisk må kle seg pent på jobb. Som for eksempel de som jobber innen finans. Og her er det mange som liker å sykle til jobb.

Funksjonelt pentøy

Det er vel denne typen syklister det amerikanske klesselskapet Parker Dusseau henvender seg til. Fra deres beskjedne utvalg, får du kun kjøpt funksjonelt pentøy som du kan sykle i og så bruke på jobben. Forutsatt, skulle vi tro, at du ikke trenger en dusj etter sykkelturen til jobb.

TEST: DinSide prøver å vintersykle til jobb

Parker Dusseau, kalt opp etter denne mannen, selger funksjonelle dressjakker og dressbukser i to farger som oppfører seg ganske annerledes enn vanlige dresser – bortsett fra når det gjelder utseendet.

Se bilder av dressen her:

Fleksible plagg

Materialene som brukes gjør at tekstilene puster, i tillegg til at de er sydd slik at du kan bevege både armer og føtter uten at plaggene strammer. Alle som har prøvd å gjøre noe annet enn å sitte eller stå i en dress, vet hvor upraktisk det kan være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer