Julebrus:

Julebruskrise

Flere butikker er tomme for trøndernes favorittjulebrus.

UTSOLGT: Dahls julebrus er utsolgt i flere butikker i Trondheim. Foto: Elisabeth Dalseg
UTSOLGT: Dahls julebrus er utsolgt i flere butikker i Trondheim. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi har ikke noe igjen. Ingenting, sier André Cappelen, butikksjef ved Bunnpris Munkegata i Trondheim, til Adressa.

Han snakker om julebrus fra det tidligere Trondheimsbryggeriet Dahls, både med og uten sukker, og de har vært utsolgt en god stund. På Rema 1000 Solsiden er det masse igjen, men ikke noe sukkerfritt.

Det kan ikke Ringnes, som produserer julebrusen fra Dahls, gjøre noe med.

- Det er tomt hos oss, men det skal det jo også være så få dager før jul, sier Nicolay Bruusgaard, kommunikasjonssjef i Ringnes.

- Noen butikker melder om at det er lite, men andre steder har fortsatt av ulike varianter. Så det handler om å være tålmodig. Er det tomt i den første butikken du kommer til, så er sjansen stor for at du finner i den neste.

Han forteller at han snakket med noen av Ringnes' lokale representanter i går, som hadde sjekket, og det var fortsatt julebrus i flere av butikkene.

- Det er et prognosespill. Vi ønsker ikke å gå tom for tidlig, og vi ønsker ikke å sitte igjen med julebrus når vi går over nyttår. Det ideelle er at vi går tom rett før nyttårsaften

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer