Tilbakekaller Hard Rocx Mean Machine 27R

Kan brekke

– Kan i verste fall føre til en ulykke med alvorlig personskade.

TILBAKEKALLES: Sykler av denne typen blir nå tilbakekalt fordi rammen kan brekke. Foto: Brav
TILBAKEKALLES: Sykler av denne typen blir nå tilbakekalt fordi rammen kan brekke. Foto: Brav Vis mer
Publisert

Brav tilbakekaller sykler av typen Hard Rocx Mean Machine 27R etter at det er oppdaget rammebrudd på fem sykler, som i verste fall kan føre til ulykker med alvorlige personskader.

Tilbakekallingen gjelder kun sykler med rammestørrelse 13,5, 15 og 16 tommer som er produsert i 2018, 2019 eller 2020. Sykler med andre rammestørrelser er konstruert på en annen måte og er ikke berørt av tilbakekallingen.

- Vi oppfordrer alle som har kjøpt Hard Rocx Mean Machine 27R sykkel med rammestørrelse 13,5, 15 og 16 tommer fra 2018, 2019 og 2020 om å slutte å bruke den og levere den tilbake til butikken eller nærmeste Hard Rocx forhandler for å få byttet rammen, sier markedsdirektør Marianne Borchgrevink i Brav.

Ifølge selskapet er det solgt 971 slike sykler i Norge. Har du en slik sykkel, kan du sjekke den hvite etiketten på undersiden. Rammenummerne starter med HR18, HR19 og HR20 for de aktuelle produksjonsårene, og også rammestørrelsen er å finne på etiketten.

- Vi tar produktsikkerhet på største alvor. Et rammebrudd kan i verste fall føre til en ulykke med alvorlig personskade. Det er derfor svært viktig at man ikke bruker syklene før man har fått byttet rammen, sier Borchgrevink.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer