Case på Dinside

Kan du tenke deg å stille opp i en Dinside-sak?

Vi er på utkikk etter folk som vil stå fram med sine historier hos oss.

Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er deg og de andre leserne Dinside er til for.

Målet vårt er å skrive om alt som har betydning for hvordan du bruker pengene dine, enten om det er noe du skal kjøpe, et spare- eller forsikringsprodukt du vurderer eller om du vil ha mest mulig ut av pengene du allerede har investert i noe.

Vi får stadig tilbakemeldinger fra dere om hva dere synes om sakene våre, samt gode innspill til hva dere gjerne vil lese om. Og, dere forteller også om konkrete opplevelser dere har hatt som forbrukere, både på godt og vondt, som vi ofte synes er gode tema for nye saker.

Når vi spør leserne som tipser oss om de vil stille opp som case på Dinside, er det imidlertid ikke alltid de ønsker det.

Det er synd, for vi mener sakene våre blir bedre og mer leservennlige av å ha med ekte forbrukere med ekte historier.

Derfor vil vi fri til deg og de andre leserne som sitter på historier fra forbrukerhverdagen, som dere vil stå fram med på Dinside og dele med andre.

Vet du ikke om du har historien vi er interessert i? Send den inn likevel! Vi tar kontakt om vi vil lage sak om det du tipser oss om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer