Case på Dinside

Kan du tenke deg å stille opp i en Dinside-sak?

Vi er på utkikk etter folk som vil stå fram med sine historier hos oss.

Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er deg og de andre leserne Dinside er til for.

Målet vårt er å skrive om alt som har betydning for hvordan du bruker pengene dine, enten om det er noe du skal kjøpe, et spare- eller forsikringsprodukt du vurderer eller om du vil ha mest mulig ut av pengene du allerede har investert i noe.

Vi får stadig tilbakemeldinger fra dere om hva dere synes om sakene våre, samt gode innspill til hva dere gjerne vil lese om. Og, dere forteller også om konkrete opplevelser dere har hatt som forbrukere, både på godt og vondt, som vi ofte synes er gode tema for nye saker.

Når vi spør leserne som tipser oss om de vil stille opp som case på Dinside, er det imidlertid ikke alltid de ønsker det.

Det er synd, for vi mener sakene våre blir bedre og mer leservennlige av å ha med ekte forbrukere med ekte historier.

Derfor vil vi fri til deg og de andre leserne som sitter på historier fra forbrukerhverdagen, som dere vil stå fram med på Dinside og dele med andre.

Vet du ikke om du har historien vi er interessert i? Send den inn likevel! Vi tar kontakt om vi vil lage sak om det du tipser oss om.

Her er noen forslag til saker vi vil ha case til:

  • Du som valgte binde renta mellom 2009 og 2011 som vil dele dine tanker om hvorfor du gjorde dette, samt vil finne ut hvorvidt du var tjent med denne avgjørelsen.
  • Du som har pensjonsoppsparing hos flere arbeidsgivere og ønsker å få bedre oversikt over denne.
  • Du som har kjøpt noe, enten et produkt eller en tjeneste, som ikke har levd opp til forventningene og du vil advare andre forbrukere mot å kjøpe.
  • Du som bor alene eller sammen med noen og vil gjøre noen smarte sparegrep, for eksempel for å spare strøm, mat eller annet. Har du allerede gjort noen sparegrep med god eller dårlig effekt, som du vil dele, er det også interessant for oss.
  • Kom gjerne med egne forslag!

Er du interessert i å stille opp i en Dinside-sak, kan du fylle ut feltene i skjemaet under. Vi kommer ikke til å bruke opplysningene fra deg til noe annet. Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer