Test av Polar Ignite

Kanskje årets beste treningsklokke i sin klasse

Hvis du klarer deg uten apper og andre «smarte» funksjoner.

POLAR IGNITE: Er du ute etter en god aktivitetsklokke til rundt 2000 kroner bør du absolutt vurdere Ignite. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
POLAR IGNITE: Er du ute etter en god aktivitetsklokke til rundt 2000 kroner bør du absolutt vurdere Ignite. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Finske Polar overrasket stort da de på tampen av juni introduserte aktivitetsklokken Ignite, helt uten lekkasjer i forkant. Det som riktignok overrasket mest, var all funksjonaliteten Polar har dyttet inn i Ignite samtidig som prisen er forholdsvis god.

La oss si det med en gang: her får du mye klokke for pengene.

Vi er ikke helt sikre på om Ignite er en aktivitetsklokke med treningsfunksjonalitet, eller en treningsklokke med aktivitetsdata som sporing av skritt, kalorier og søvn, men vi heller litt mot førstnevnte.

Spesielt hvis vi sammenlikner med Polar-klokkene Vantage M og Vantage V, som ble lansert i fjor sommer. Dette er to avanserte treningsklokker som også har aktivitetsrelaterte egenskaper som de nevnte over, men hovedfokuset ligger altså i trening.

Ignite

Tross prisen, som er under halvparten av Vantage V, har Ignite noen funksjoner som ikke de to andre modellene har. For eksempel automatisk sporing av søvn kombinert med nattlig restitusjon, innebygget treningsveileder og en guide til pusteøvelser.

Samtidig har klokken pulsmåling på håndleddet, innebygd GPS og tilgang til det samme havet med sportsprofiler, som også de dyrere modellene har.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer