Kapsel-båten

Når du absolutt må skille deg ut på sjøen.

DISTINKT: Det er ikke noe å si på det svært originale utseendet på denne båten. Foto: Jetcapsule.com
DISTINKT: Det er ikke noe å si på det svært originale utseendet på denne båten. Foto: Jetcapsule.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er ikke noen eksperter på båt, for å si det forsiktig, men stusser litt over at Pierpaolo Lazzarini, italieneren bak Jet Capsule, mener dette er for de som ikke har millioner av dollar å bruke på en luksusyacht.

Militærversjon

Jet Capsule kan fås fra rundt 1,5 millioner kroner, og grunntanken er at den skal være lettstyrt og ha plass til mange passasjerer. Prisen er som alltid bare et utgangspunkt, for her er det åpnet for skreddersøm:

Alt etter hvor mange hestekrefter du vil ha på Hamilton-vannscooter-motoren, om du vil invadere et lite land i en militærversjon som gjør 50 knop, eller bare feste rolig ved Rivieraen i en partybåt som gjør 20 knop.

Ta en titt på den her:


Taxibåt

Jet Capsule er syv meter lang og tre og en halv meter bred, og kan huse opptil åtte mennesker. Så det er litt opp til deg hva du vil inkludere. Vil du kjøre taxibåt på sørlandet eller mellom øyene i Oslofjorden? Eller vil du ha en familievennlig versjon med kjøkken og do, sam tsitteplasser som kan gjøres om til senger?

Det er bare å høre med mannen bak Jet Capsule, Pierpaolo Lazzarini, som presenterer konseptet på følgende vis:

Drømmer om sandwicher

«I dream to leave from a port, without having to pay a large amount of money for the size of my yacht, I dream to leave from the port and carry all my friends with me, listening music from the player and trying to sing some songs, I dream to reach an island, where, next to the beach, there is a nice cove with a calm sea, I dream to eat two sandwiches, watching videos on youtube, I dream to fall asleep over there...waking up, feeling the sea and feeling the sun.»

Sjekk ut videoen deres her:

Les mer om: båt

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer