TINE:

Kartong-blemme

Påsken kom tidlig for melkeelskere på Vestlandet, Østlandet og i Trøndelag i år.

I BUTIKKENE: Allerede nå vil mange kunne finne TINE-melk på påskekartong i butikken. Foto: TINE / NTB
I BUTIKKENE: Allerede nå vil mange kunne finne TINE-melk på påskekartong i butikken. Foto: TINE / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- I ettermiddag har vi fått en forbrukerstorm av henvendelser på ei «lita» blemme fra vår side.

Det skriver kommunikasjonsdirektør i TINE, Ingrid Wilberg Arnesen, til Dagbladet fredag kveld.

Det har seg nemlig slik at over store deler av Norge kan nordmenn allerede nå finne den velkjente påskemelkekartongen i butikk. Grunnen skal være mangel på annen kartongemballasje.

Gått tom

- Vi har rett og slett gått tomme for vinteremballasje ved enkelte meierier. Derfor måtte vi bruke det vi hadde for hånden, og det var påskekartong med kylling og krim og full pakke, sier Wilberg Arnesen.

Jula er over, og nå er det påske. I hvert fall for TINE. De neste ukene vil melk i påskedrakt rulles ut til butikker over det ganske land – tidligere enn noen gang.

- Vi har fått tilbakemeldinger om at påskekrimmen i fjor var vanskelig å løse, så i år gir vi folk litt ekstra tid. I hvert fall på Østlandet, i Trøndelag og på Vestlandet, skriver Wilberg Arnesen humoristisk.

- Ja, vi er veldig tidlig ute i år. Litt tidligere enn planlagt. Så det er bare å erkjenne at TINEs påskekylling med fordel kunne vært tro mot fjellvettregel nummer 9 og spart litt på kreftene, for å sikre at hun har med seg hele turfølget. Nordmenn flest er nok ikke like klare for påsketur, påskekos og påskekrim riktig enda, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.