TINE:

Kartong-blemme

Påsken kom tidlig for melkeelskere på Vestlandet, Østlandet og i Trøndelag i år.

I BUTIKKENE: Allerede nå vil mange kunne finne TINE-melk på påskekartong i butikken. Foto: TINE / NTB
I BUTIKKENE: Allerede nå vil mange kunne finne TINE-melk på påskekartong i butikken. Foto: TINE / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- I ettermiddag har vi fått en forbrukerstorm av henvendelser på ei «lita» blemme fra vår side.

Det skriver kommunikasjonsdirektør i TINE, Ingrid Wilberg Arnesen, til Dagbladet fredag kveld.

Det har seg nemlig slik at over store deler av Norge kan nordmenn allerede nå finne den velkjente påskemelkekartongen i butikk. Grunnen skal være mangel på annen kartongemballasje.

Gått tom

- Vi har rett og slett gått tomme for vinteremballasje ved enkelte meierier. Derfor måtte vi bruke det vi hadde for hånden, og det var påskekartong med kylling og krim og full pakke, sier Wilberg Arnesen.

Jula er over, og nå er det påske. I hvert fall for TINE. De neste ukene vil melk i påskedrakt rulles ut til butikker over det ganske land – tidligere enn noen gang.

- Vi har fått tilbakemeldinger om at påskekrimmen i fjor var vanskelig å løse, så i år gir vi folk litt ekstra tid. I hvert fall på Østlandet, i Trøndelag og på Vestlandet, skriver Wilberg Arnesen humoristisk.

- Ja, vi er veldig tidlig ute i år. Litt tidligere enn planlagt. Så det er bare å erkjenne at TINEs påskekylling med fordel kunne vært tro mot fjellvettregel nummer 9 og spart litt på kreftene, for å sikre at hun har med seg hele turfølget. Nordmenn flest er nok ikke like klare for påsketur, påskekos og påskekrim riktig enda, fortsetter hun.

Årlig tradisjon

TINEs påskekrim har prydet melkekartongene hver påske siden 1997.

For to år siden vakte det enormt med engasjement da TINE forsøkte seg på en digital variant av den folkekjære krimmen. Det falt ikke i god jord hos nordmenn flest, som ville lese krim på frokostbordet i påskeferien. De startet et opprop, og TINE lyttet til folket og tok den populære krimmen tilbake i sin opprinnelige form igjen i fjor.

Nå er det nok heller timingen på påsken som vekker mest reaksjoner.

- I år kommer kartongen ut før påskesidene er helt på plass, så de som løser påskekrimmen veldig raskt må smøre seg med litt tålmodighet før systemet for å melde inn svaret er oppe og går, avslutter Wilberg Arnesen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer