Sørlandschips med pepperkake

- Klarte ikke å vente lenger

Potetgull med smak av pepperkake er det nyeste påfunnet fra Sørlandschips. De er ikke de eneste som har latt seg inspirere av julesmaken i år.

SPRØ PEPPERKAKER: Denne julen er det mulig å få tak i Sørlandschips med smak av pepperkaker. Foto: Elisabeth Dalseg
SPRØ PEPPERKAKER: Denne julen er det mulig å få tak i Sørlandschips med smak av pepperkaker. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra og med neste uke kan du finne Sørlandschips med pepperkakesmak i butikkene. Det er ikke første gang Sørlandschips prøver seg på en ny uvanlig kombinasjon.

Sørlandschips har i flere år hatt chips med både ribbe- og pinnekjøttsmak før jul, men nå ønsket de å tilby forbrukeren noe nytt.

- Vi ønsket noe søtt også med chipsen vår. Vi er jo veldig glad i chips og i pepperkaker så vi fant ut at det måtte vi prøve sammen, forteller markedssjef Daniel Bernstein hos Sørlandschips.

Tidligere i år lanserte de Sørlandschips med hockeypulversmak og responsen på denne chipsen beskrev de som enorm.

For mye av det gode?

Da DinSide spurte de hvorfor akkurat denne kombinasjon var de klar i sin tale:

- Kan det bli for mye av det gode til jul, tenkte vi. Nå har vi for fjerde året på rad lansert chips med smak av ribbe og pinnekjøtt som er blitt en juletradisjon for mange.

Bernstein forklarer at ideen om pepperkake-chips har vært et tema lenge, men på grunn av at ribbe og pinnekjøtt-potetgullet har vært så populær, har de avventet med pepperkaker.

- I år klarte vi ikke å vente lenger. Så i år er det både ribbe, pinnekjøtt og pepperkaker å få fra Sørlandschips, sier Bernstein.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer