Dagligvarenyheter, snacks

Kokk: - Kan bli veldig godt!

Nå har brunet smør-smaken endelig kommet seg over grensa.

CHIPSNYTT: Brunet smør, hot chili, wienerpølse med ketsjup og biff & pepper. Foto: Produsentene
CHIPSNYTT: Brunet smør, hot chili, wienerpølse med ketsjup og biff & pepper. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skjer snart noe i matbutikkene, og vi snakker ikke bare om økte priser. Det er snart tid for årets første lanseringsvindu. Uke 8 kommer en rekke små og store nyheter til dagligvarebutikkene. Innen snacks og chipssegmentet er det særlig to snakkiser vi er spent på.

Maaruds potetgull får en ny smak, hentet fra andre siden av svenskegrensen: Brunet smør og chili. Denne smaken har vært å få kjøpt fra søsterbedriften Estrella en stund. Maarud er ikke alene om dette: Også Sørlandschips kommer med en variant med «bruna smør» og hvitløk.

- Dette kommer jeg definitivt til å kjøpe. Får de til dette, kan det bli veldig godt! sier en entusiastisk Jan Henrik Syversen, kanskje bedre kjent som Gladkokken, til DinSide.

Årets smak?

Der noen elleville smaker er inn og ut av produksjon fortere enn du klarer å si chips med smak av hockeypulver, får andre litt bedre fotfeste i markedet. De siste åra har vi hatt et par bølger, som året da alt skulle smake salt karamell - eller da alt smakte salt lakris, fra yoghurt til brunost og sjokolade. Og vi skal ikke se bort ifra at brunet smør kan bli en hit på flere arenaer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.