Har du noen gang lurt på hvor du skal oppbevare ketsjupflaska? Du er ikke den eneste. Ifølge nettstedet news.com er dette nemlig en «eldgammel diskusjon».
«Oppbevarer du ketsjupen i skapet, på benken eller i kjøleskapet? Nå har Heinz bestemt seg, en gang for alle.»
Nyhetssiden viser Heinz UK som kommer med følgende beskjed på Twitter:
Videre holdt ketsjup-giganten en avstemning på Twitter for å finne ut hvor folk oppbevarer ketsjupen sin. Her svarer 57,7 prosent at de oppbevarer den i kjøleskapet.
- Anbefaler at den oppbevares kjølt
For å få en forklaring på hvorfor ketsjup skal oppbevares i kjøleskapet har DinSide kontaktet Idun.
- Vi anbefaler at Idun ketsjup oppbevares kjølt etter at den er åpnet. Vi fjernet for noen år siden konserveringsmiddel fra ketsjupen, og har etter dette anbefalt kjølt oppbevaring, forklarer kommunikasjonsdirektør Dag Olav Stokken.
Han legger til at det ikke er knyttet noen helsefare med å oppbevare den i romtemperatur, men at smak og farge vil fortere forringes.

Sjekket ketsjupen - fikk bakoversveis
Delte meninger
I Twitter-tråden kommer det fram at ikke alle er enige i Heinz’ dom.
«Aldri, aldri har den noen gang vært i kjøleskapet mitt,» skriver en Twitter-bruker.
«Dere holder dere til produksjon, så tar jeg meg av forbruket», skriver en annen.
Meningene fortsetter i det uendelige og i skrivende stund er det over 1700 som har svart på Heinz’ Twitter-melding.
«Heinz vet ikke engang hvor produktet deres skal lagres.»
«Kald saus på varm mat? Nei.»