Krever endring

Carl Martin Martinsen og familien har for andre gang på under et halvt år opplevd at bilen har fått ruta knust og blitt robbet for én spesifikk ting.

LEI: Carl Martin Martinsen og samboeren Torun Mørkeseth Karlsen er lei av at datterens HC-kort blir stjålet gjentatte ganger. Foto: Privat
LEI: Carl Martin Martinsen og samboeren Torun Mørkeseth Karlsen er lei av at datterens HC-kort blir stjålet gjentatte ganger. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Da Carl Martin Martinsen og samboeren Torun Mørkeseth Karlsen skulle levere datteren i barnehagen mandag morgen, ble de møtt av et trist syn.

Bilruta var knust, HC-beviset var stjålet og det var kommet en parkeringsbot på ruta for manglende bevis.

Det er ikke første gang familien har blitt frastjålet datterens HC-bevis. Femåringen har cerebral parese og familien er derfor avhengig av flere hjelpemidler når de er ute på tur.

- De slår bare inn førerruta

I slutten av november opplevde familien det samme. Da også langs gateparkeringen på Torshov i Oslo der de bor.

- Det var vel en mandag morgen, det også, og da var ruta knust. Vi la først ikke merke til noe og ingenting var stjålet. Datteren min hadde en iPad i bilen, det er hjelpemidler i bilen, men ingenting av det var borte. Så ser jeg plutselig at HC-beviset er stjålet.

Da det skjedde for andre gang tidligere denne uka tok derfor Martinsen seg til Facebook-gruppa «Funnet og tapt på Torshov», der flere hadde opplevd det samme.

- De slår bare inn en av side rutene foran, stikker hånda inn og drar ut HC-beviset, forklarer Martinsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer