McDonald's:

Kutter dette fra menyen

McDonald's i Danmark kutter frokostburgerne fra menyen.

SLUTT: Fra tirsdag vil det ikke lenger være mulig å kjøpe noen av McDonald's frokostprodukter i Danmark. Foto: McDonald's
SLUTT: Fra tirsdag vil det ikke lenger være mulig å kjøpe noen av McDonald's frokostprodukter i Danmark. Foto: McDonald's Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske burgerkjeden kutter hele frokostsortimentet sitt fra sine danske restauranter, melder den danske nettavisa B.T. Fra tirsdag vil det ikke lenger være mulig å kjøpe en McToast, Egg McMuffin, McToast Bacon eller noen av de andre frokostproduktene.

- Hele frokostsegmentet vårt blir borte, sier Mads Jensen, i McDonald's Danmarks kommunikasjonsavdeling, til avisa.

Årsaken er blant annet at det er komplisert for dem som jobber i restauranten å sette opp kjøkkenet til de ulike menyene. Det er ikke mulig å tilby både frokost og det vanlige sortimentet samtidig.

- Vi har mange gjester som etterspør hele sortimentet allerede fra morgenen av, og nå vil de kunne få det, sier Jensen.

Den eneste typiske frokostvaren på menyen som består, er kaffen.

McMuffin Egg er kanskje den mest kjente av frokostsandwichene fra McDonalds, en engelsk muffin med en skive skinke, speilegg og ost. Denne ble lansert i USA på slutten av 1960-tallet, men kom ikke på norske menyer før 2013, da burgerkjeden lanserte frokost i sine norske restauranter.

Norske tilhengere av frokostmenyen på McDonald's kan puste lettet ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer