Polar Unite

Lanserer ny treningsklokke

Den rimelige klokka har mange spennende funksjoner, men mangler en viktig ting.

POLAR UNITE: Den nye treningsklokka til Polar har flere likheter med Ignite, men mangler integrert GPS. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
POLAR UNITE: Den nye treningsklokka til Polar har flere likheter med Ignite, men mangler integrert GPS. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

På vårparten i år introduserte Polar en ny toppmodell, kalt Grit X, og følger denne uka opp med lanseringen av Unite, som har flere likheter med kritikerroste Ignite.

Mens Grit X og Vantage-modellene er Polars toppmodeller, ble Ignite introdusert som en rimeligere variant med mye av den samme funksjonaliteten. Unite kommer inn som en innstegsmodell til selskapets mer avanserte treningsklokker.

Det betyr at den har flere av de samme funksjonene som de dyrere modellene, som treningsveilederen FitSpark, søvnmåling i Sleep Plus Stages, Nightly Recharge som måler restitusjonsnivået ditt og pusteøvelser i Serene.

Den nye klokka har også kontinuerlig pulsmåling på håndleddet.

Uten integrert GPS

Designmessig er Unite og Ignite svært like. Begge har berøringsskjerm og én fysisk navigasjonsknapp, og panelet er AMOLED. I tillegg kan reimene brukes om hverandre. Det er riktignok én forskjell og det er at Unite har en litt annerledes pulsmåler som går i ett med urkassen, som igjen betyr at klokkenyheten har en litt annerledes lader.

På Vantage-modellene, Grit X og Ignite stikker pulsmåleren nemlig litt ut av kassen, så det er et lite skifte i design her og det skal bli interessant å se om pulsmålingen i Unite er på høyde med andre Polar-klokker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer