Polar Ignite 2

Lanserer nye treningsklokker

Dette er Polar Ignite 2 og Vantage M2.

POLAR IGNITE 2: Polar introduserer to nye treningsklokker. Foto: Polar
POLAR IGNITE 2: Polar introduserer to nye treningsklokker. Foto: Polar Vis mer
Publisert

Finske Polar introduserer to nye sportsklokker denne våren: Ignite 2, som er oppfølgeren til kritikerroste Ignite, og Vantage M2, som er det nyeste tilskuddet i Vantage-serien.

Polar Ignite 2 er i samme gate som forgjengeren med en enkel og stilren design, og bygger videre på egenskaper som søvnsporing, daglige treningsveiledninger, guidede pusteøvelser og måling av restitusjon, og selvsagt GPS og pulsmåler på håndleddet.

Klokka har også noe vi savnet sist, nemlig enkelte smartklokkefunksjoner, som fortsatt er noe begrenset. Nå kan du styre musikken, se varsler og værmeldinger på håndleddet, men Polar har ennå ikke omfavnet apper og kontaktløs betaling slik som konkurrenten Garmin.

Batteritiden skal være på inntil fem dager mellom hver lading.

Polar Ignite 2 blir tilgjengelig i fire farger når den lanseres i april og har en prislapp på 2499 kroner.

Polar Vantage M2

Dernest har vi multisportklokka Vantage M2, som er en rimeligere variant av Vantage V2 som ble lansert i fjor. Polar Vantage M2 har de samme egenskapene som Ignite 2, men har også flere avanserte funksjoner for trening.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer