Polar Ignite 2

Lanserer nye treningsklokker

Dette er Polar Ignite 2 og Vantage M2.

POLAR IGNITE 2: Polar introduserer to nye treningsklokker. Foto: Polar
POLAR IGNITE 2: Polar introduserer to nye treningsklokker. Foto: Polar Vis mer
Publisert

Finske Polar introduserer to nye sportsklokker denne våren: Ignite 2, som er oppfølgeren til kritikerroste Ignite, og Vantage M2, som er det nyeste tilskuddet i Vantage-serien.

Polar Ignite 2 er i samme gate som forgjengeren med en enkel og stilren design, og bygger videre på egenskaper som søvnsporing, daglige treningsveiledninger, guidede pusteøvelser og måling av restitusjon, og selvsagt GPS og pulsmåler på håndleddet.

Klokka har også noe vi savnet sist, nemlig enkelte smartklokkefunksjoner, som fortsatt er noe begrenset. Nå kan du styre musikken, se varsler og værmeldinger på håndleddet, men Polar har ennå ikke omfavnet apper og kontaktløs betaling slik som konkurrenten Garmin.

Batteritiden skal være på inntil fem dager mellom hver lading.

Polar Ignite 2 blir tilgjengelig i fire farger når den lanseres i april og har en prislapp på 2499 kroner.

Polar Vantage M2

Dernest har vi multisportklokka Vantage M2, som er en rimeligere variant av Vantage V2 som ble lansert i fjor. Polar Vantage M2 har de samme egenskapene som Ignite 2, men har også flere avanserte funksjoner for trening.

Blant dem er Polars tilpassede og dynamiske treningsplaner, Training Load Pro – som viser detaljert belastning etter en økt – og Fuel Wise.

Polar Vantege M2. Foto: Polar
Polar Vantege M2. Foto: Polar Vis mer

Fuel Wise ble introdusert med Polar Grit X og er en smart «energipåfyllingassistent» som gir deg tips og råd om påfyll av næring under lengre treningsøkter.

Ifølge Polar har Vantage M2 en batteritid på inntil 100 timer i treningsmodus.

Polar Vantage M2 lanseres i dag og har en prislapp på 2999 kroner.

Nyheter til Grit X og Vantage V2

Samtidig med de to produktlanseringene avslører Polar at Grit X og Vantage V2 senere i år vil få nye funksjoner gjennom programvareoppdateringer. Grit X vil få ukesammendrag, HR-sensormodus og musikkontroll, mens Vantage V2 oppdateres med HR-sensormodus.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer