Skolestart

Mads Hansen kritiserer Coop

Butikkjeden legger seg flate.

KRITISERER: Tidligere fotballspiller, Mads Hansen, reagerer på at Coop Extra reklamerer med snacks og energidrikk til årets skolestart. Foto: Tore Meek/NTB
KRITISERER: Tidligere fotballspiller, Mads Hansen, reagerer på at Coop Extra reklamerer med snacks og energidrikk til årets skolestart. Foto: Tore Meek/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kundeavisa til Coop Extra har fått blant annet tv-profilen, Mads Hansen til å reagere. «Gjør skolestarten billig!» er tittelen på siden sammen med produkter som Cheez Doodles og energidrikken Monster Energy.

«Med dagens strømkrise har jeg vært livredd for at unga skulle bli sendt på skolen uten Monster og ostepop, men heldigvis tar noen ansvar. Takk, Coop!», skriver Hansen på sin åpne Instagram-profil, der han har over 500 000 følgere.

Veldig uheldig

Nesten 7000 personer har likt inlegget, som også Coop Extra har fått med seg, og svart på.

«Hei Mads! Takk for at du gjør oss oppmerksom på dette. Her ble det veldig uheldig kobling mellom produkter og overskrift/heading. Skolestart skulle ikke være nevnt i denne sammenheng. Vi tar til oss kritikken og beklager», skriver kjeden.

- Moroklump

Overfor Nationen svarer Coop videre på kritikken.

- Mads Hansen er det vi på Toten kaller en moroklump, så jeg ser mer humor i kommentaren hans enn kritikk. Og Mads har helt rett i at Cheez doodles og Monster energidrikk hadde passet bedre under de sidene i kundeavisen merket «Gjør kosen billig», skriver kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i en e-post til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer