McDonald's:

Mathias (16) fikk dette i burgeren: - Aldri igjen

Mathias Lervik fikk en svært ubehagelig overraskelse da han skulle kose seg med et måltid fra den lokale McDonald's-restauranten.

EKKELT FUNN: Like etter at Mathias Lervik satte tennene i Big Chicken Salsa-burgeren fra McDonald's, oppdaget han at det var noe som ikke stemte. Foto: Privat

EKKELT FUNN: Like etter at Mathias Lervik satte tennene i Big Chicken Salsa-burgeren fra McDonald's, oppdaget han at det var noe som ikke stemte. Foto: Privat

Vis mer
Publisert

På vei hjem fra Viking-kamp søndag kveld, bestemmer Mathias Lervik (16) og kameratene seg for å kjøpe mat ved McDonald's på Amfi Vågen i Sandnes.

Vennegjengen ankommer restauranten en halvtime før den stenger, bestiller hvert sitt måltid og setter seg ned for å spise.

- Jeg bestilte meg en Big Chicken Salsa-meny. Først spiser jeg litt av pommes frites-en, så tar jeg en bit av burgeren. Da kjenner jeg ganske umiddelbart at det er noe som ikke stemmer, sier 16-åringen til Dagbladet.

Det var Sandnesposten som omtalte saken først.

Fikk sjokk

Tennene hans treffer plutselig noe hardt.

- Det kjennes ut som jeg tygger på småstein, forklarer Lervik.

Rett etterpå er det også noe som stikker ham i tannkjøttet.

- Jeg blir brått veldig stressa og prøver å fiske det ut. Når jeg ser at det er en stift jeg har i hånda, får jeg sjokk, sier han.

16-åringen spytter ut alt han har i munnen, og ser at burgerbiten han akkurat har tygd på inneholder ytterligere fire stifter.

Hele vennegjengen blir satt ut av det de ser. En av dem får likevel tatt kontakt med en av de ansatte og sier ifra om hva som akkurat har skjedd.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer