Miami Grand Prix:

Måtte punge ut for denne

Vanvittige matpriser under Formel 1-løpet i Miami.

SVINDYRT: Wagyu-biffen likner mistenkelig på helt vanlig skinke. Foto: Peter McCormack/Twitter
SVINDYRT: Wagyu-biffen likner mistenkelig på helt vanlig skinke. Foto: Peter McCormack/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«42 dollar for wagyu biffsandwich på Miami F1. Fyre festival-vibber», skriver journalist og podkaster Peter McCormack på Twitter - sammen et bilde av et nokså stusslig måltid kjøpt på Hard Rock Stadium i helga.

42 dollar tilsvarer 441 kroner med dagens kurs.

I kommentarfeltet spør flere om det er en spøk, hvorpå McCormack forsikrer om at det absolutt ikke er løgn.

FIKSER BIFFEN: Grillmester Jan Ivar Nykvist viser deg triksene som gir perfekt grillet biff, og hvilke vanlige feil du bør styre unna når du tilbreder maten på grillen. Vis mer

- Det er skinke

Mange påpeker også at kjøttet overhodet ikke ser ut som wagyu-biff.

- Hvor er wagyu-kjøttet?, spør en bruker.

WAGYU: Det japanske oksekjøttet wagyu blir omtalt som verdens beste og møreste kjøtt - og likner ikke nevneverdig på kjøttet Peter McCormack fikk servert. Foto: Shutterstock/NTB
WAGYU: Det japanske oksekjøttet wagyu blir omtalt som verdens beste og møreste kjøtt - og likner ikke nevneverdig på kjøttet Peter McCormack fikk servert. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

- Det er skinke, skriver en annen.

- Jeg er ingen kokk, men det der er en vanlig skinke, mener en tredje.

«Jeg trodde dette var en annen valuta», skriver twitterbrukeren Jonathan Schaff i kommentarfelttråden, med et bilde av en meny fra det samme arrangementet.

3010 kroner for frukt

Til den nette sum av 295 dollar - tilsvarende 3010 kroner med dagens kurs - kan fire personer blant annet dele på en «Fruit refresher» bestående av vannmelon, ananas, steinfrukt, kiwi, rambutan og kokospure.

For en vannmelon og tomatillo-salat med rucola, geitost og mynte, samt en blodappelsin-dressing, er prisen svimlende 250 dollar - tilsvarende 2633 kroner.

«Steamed buns for 300 dollar bør bli servert med dansende bestikk, passordet til prins Williams e-post, kyss i panna fra kokken og 290 dollar», svarer en sjokkert twitterbruker.

Tyler Epp, president for Miami Grand Prix-arrangementet, sa til Miami New Times før arrangementet at han er stolt av å kunne servere den beste maten til de besøkende:

- Vi er virkelig stolte av å levere den aller beste maten og drikken fra Sør-Florida og inkludere det i denne globale begivenheten - inkludert 14 lokale restauranter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer